Met vrienden naar Barcelona

Geplaatst door

Houd je van architectuur, cultuur, lekker eten en drinken, shoppen of heerlijk slenteren door pittoreske straatjes? Barcelona is the place to be! Met goede vrienden vertrokken wij begin april 2018 voor een vier daagse trip naar deze heerlijke stad. We verbleven in een trendy hotel in hartje centrum en op steenworp afstand van La Rambla.

Kies voor een centraal gelegen hotel

Onze citytrips staan altijd in het teken van gezelligheid, genieten en het opdoen van indrukken van de stad. Dag 1 verkennen wij altijd de buurt in de nabijheid van ons hotel. Omdat we altijd kiezen voor centraal gelegen hotels, is er veel te doen op loopafstand. Om een groter gebied te kunnen bezichtigen maakt het huren van een fiets vrijwel altijd deel uit van onze citytrips. Op een fiets kun je een groot deel van de stad bereiken op een rustige en relaxte manier waarbij je zelf ‘in control’ bent!

Barcelona is de stad van Gaudi

Dus is een bezoek aan Parc Güell, Sagrada Familia en Casa Milà is een must. Uiteraard vind je in Barcelona nog veel meer bouwwerken van Gaudi. Uiteraard zijn er nog genoeg andere leuke dingen te doen. Ga bijvoorbeeld naar het museum van Picasso. Laat je inspireren door de creatievelingen van Palo Alto waarbij waarbij kunst, eten en muziek samenkomen. Maar vergeet niet de overdekte markt ‘Mercat de la Boqueria’ te bezoeken.  En geniet van heerlijke delicatessen die Spanje te bieden heeft… heerlijk!!

Onze citytrips staan altijd in het teken van gezelligheid

Tussen alle bedrijven door, ga je natuurlijk heerlijk eten en drinken in één van de vele gezellige restaurantjes die Barcelona rijk is. Verdwaal dan ook eens in de kleine steegjes (met je telefoon vind je de weg wel weer terug ;-)) en ontdek de kleine restaurantjes en cafeetjes die hier zijn verstopt, superleuk..

Zin gekregen in een heerlijke stedentrip? Barcelona is ’the place to be’ en VakantieXperts De Valk regelt dit graag voor je!

Tip: Capitool Reisgids

Hallo daar, mede-avonturiers! Ik ben Frank Sijbrands, trotse eigenaar van Reisspecialist De Valk in Grootebroek en Wieringerwerf. Als…

Blog post locatie