Fotoreportage Cuba

Geplaatst door

Wat keek ik er naar uit om dit land te mogen bezoeken. Al een tijd lang stond dit land op mijn bucketlist. Cuba is een super veilig land om op vakantie te gaan. Het land kent vele mooie authentieke bezienswaardigheden gecombineerd met een prachtige cultuur en natuur. Eenmaal op reis door Cuba ga je terug in de tijd. Op veel plaatsen rijden er als vervoersmiddel paard en wagen, ossenwagens. Er rijden veel oldtimers maar toch ook veel nieuwe auto’s. Cuba is een apart wereldje en lijkt bijna los te staan van de rest van de wereld. Dit keer geen lang verhaal maar wel een uitgebreide fotoreportage van Cuba. Beelden zeggen immers meer dan 1000 woorden.

Salsa dansen tot in de kleine uurtjes

Ja, Cuba veranderd maar de mensen, de gekleurde huizen en het straatleven met salsa muziek zal voorlopig nog jaren zo blijven. Het socialisme verbind namelijk de mensen sterk met elkaar hetgeen het land zo uniek maakt en je bijna nergens zult gaan ervaren als toerist. Vriendelijke mensen, salsa dansen in de straten, Cuba Libres. Indrukwekkend vond ik Trinidad omdat dit een oude authentieke piratenstad is wat in de avond helemaal tot leven komt. Hier kun je de salsa dansen tot in de late uurtjes. Cuba has it all! Tot de volgende keer prachtige Cuba. Tijdens mijn studiereis heb ik de meest kenmerkende elementen van Cuba vastgelegd in de fotoreportage.

Wil jij naar Cuba?

Zou je zelf ook weleens naar Cuba willen? Als reisspecialist bij VakantieXperts De Valk stippel ik graag samen met jou een mooie reis uit. Of je dit nu in groepsverband doet of als individuele rondreis met bijvoorbeeld een huurauto (aanrader), wij hebben alles in huis om jouw perfecte Cuba ervaring te regelen.

Bekijk Fotoreportage Cuba Top

Bezoek ook eens onze Aruba Special en ontdek de prachtige foto’s van onze reisreporters.

Blog post locatie