Relax op een van Aruba’s parelwitte stranden

Geplaatst door

Als je aan Aruba denkt, denk je aan parelwitte stranden en helderblauw water. Echt waar, het ene strand is nog mooier dan het andere. We hebben er een paar op een rijtje gezet zodat het makkelijk kiezen is.

Eagle Beach

Eagle Beach komt regelmatig voor in top-tien-lijstjes van ‘s werelds mooiste stranden. De reden? Het poederachtige, witte zand trekt toeristen van over de hele wereld. Je vindt er veel activiteiten zoals banana rides en jet skiing. Maar ook vind je er genoeg palapa’s voor een koel drankje.

Baby-beach

Baby-beach is de plek waar je heengaat als je wilt snorkelen. Maar de ondiepe blauwe lagune is ook een ideale plek om te zwemmen met kleine kinderen. Vandaar die naam dus.

Arashi Beach

Arashi Beach is het beste alternatief voor als je Eagle Beach te druk vindt. Ook hier zacht zand, turquoise water maar zonder de menigten. Het snorkelen is ook hier subliem! Je drankje haal bij je favoriete palapa.

Druif Beach

Op Druif Beach stond onze accommodatie ( Divitamarijn ). We stapten zo onze kamer uit het strand op! Als je dat wilde, kon je gelijk uit bed een verfrissende duik nemen. Zo fijn! Druif Beach is niet zo druk, dus je hebt overal plek om te liggen. Schaduw vind je onder de palmbomen, of onder de vele rieten parasols. Het is echt een familiestrand met veel faciliteiten en horeca. Elke dag was je uitzicht anders: pelikanen die om je heen vlogen of lekker dobberden op het water. En zeilboten die aan de horizon wegvoeren. Een geweldige plek om te relaxen na een enerverende excursiedag.

Palm Beach

Palm Beach is een van de bekendste en drukste stranden van Aruba. Hier kun je de meest uiteenlopende watersporten beoefenen.Wij zijn hier opgestapt voor onze snorkel-en-sail-excursie. Wil je eens een kijkje nemen in een van die grote luxe hotels? Dan moet je hier zijn. Je mag gewoon al wandelend vanaf het strand die hotels binnenlopen en je vergapen aan alle luxe, de pracht en praal waar Amerikanen zo van houden. Heel grappig om mee te maken!

En wat heel fijn is aan de Arubaanse stranden: ze zijn allemaal vrij toegankelijk!

Blog post locatie